5.2.2023. 22:18
5
Hulk iz Iijaša: "Opasni momak zaplivao na -5 stepeni"
Bosnu i Hercegovinu je zahvatio trend kupanja u hladnoj vodi. Riječni bazeni i jezera su i zimi cilj za sve više entuzijasta koji na ovaj način žele ojačati organizam. Kako ljeti tako i zimi ljudi se kupaju u riječnim bazenima i jezerima gdje je voda za običnog čovjeka bolno hladna

Ovaj trend ispoštovao je i opasni momak iz Ilijaša Selmir “Koka” Halilović koji je na -5 stepeni ušao u hladnu rijeku Misoče. Nakon što se skinuo, ušao je u rijeku te kako kaže “poslao zadaću svim mangupima” – piše Crna-Hronika.

“Ilijaški Hulk. Sve su mangupi ali jedan je pravi. Svaka ti čast momčino, tamo je duboko pravo. Minus 5 pokazuje” čuje se na video klipu.

Ovi opasni momci od ranije su poznati policijskim organima a javnosti su zanimljivi bili i sa verbalnim “prepucavanjem” sa Mirzom Hatićem.

HulkIlijas
5
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.