25.2.2023. 8:47
0
Samo skupo i bahato: Ivana Knoll završila na luksuznom rođendanu Floyda Mayweathera u Londonu. Pio se Dom Perignon
Najseksi navijačica Svjetskog nogometnog prvenstva, kako su mnogi strani mediji prozvali Ivanu Knoll (30), gdje god krene pokazuje ponosno pokazuje svoje atribute - tako je bilo i ovaj put u Londonu.

Snimljena je kako ulazi u luksuzni restoran Ours u Južnom Kensingtonu, a fotografima je spremno pozirala u ultrakratkoj haljinici i bundi. Ivana je, prenosi The Sun, ondje slavila 46. rođendan bivšeg američkog profesionalnog boksera Floyda Mayweathera.

Društvo je na zabavi pilo šampanjac Dom Perignon, a u restoranu je bio i slavni holivudski glumac te oskarovac Jamie Foxx, s kojim se Knoll nedavno družila u Sjedinjenim Američkim Državama.

(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.