7.3.2023. 20:26
0
Ko je Venecuelanka koja tvrdi da je imala seks s Ronaldom
Cristiano Ronaldo optužen je za nevjeru prema Georgini Rodriguez.

Venezuelanska influenserica, koja sebe naziva Georgilaya, tvrdi je da je imala seksualne odnose s Portugalcem 25. marta 2022. Tog dana ona je objavila s njim dvije slike na okupljanju portugalske reprezentacije.

Na svom Instagram profilu je označila da su zajedno bili u hotelu "Swish Solverde" u Vila Nova de Gaia, u Portu, nakon što joj je Kristijano poslao poruku da se vide.

- Kada sam pročitala poruku, pomislila sam da ćemo, ako odem tamo, samo razgovarati, bolje se upoznati, možda bih mogla dobiti još koju sliku. Nisam mislila da će u toj situaciji biti seksa. Ali činjenica je da se dogodilo. Ja sam na to pristala, ali unatoč tome osjećala sam se izmanipuliranom slavom i moći Ronalda - tvrdi Georgilaya koja ima 200.000 pratitelja na Instagramu, a fotografije najčešće dijeli u donjem rublju ili u društvu partnera, vidno starijeg muškarca. 

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.