22.3.2023. 11:43
1
Mirza Hatić traži djevojku za ženidbu: "Ljudi, veoma sam usamljen. Biće zadovoljna, predsjednik će biti kum"
Sarajevski žestoki momak Mirza Hatić, koji sam sebe naziva neiskvarenim momkom i lokalnim kabadahijom nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.

Nakon što je napravio profil na Tik Toku, njegovi monolozi i dijalozi sa drugim korisnicima te mreže imaju milione pregleda.

Brz i oštar na jeziku kakav jeste ubrzo je isprozivao mnoge opasne momke koji mu nisu ostali dužni negativnih komentara također na Tik Tok

Njegova popularnost udvostručila se od kada je pristupio ovoj društvenoj mreži. Na svom profilu objavio je javni konkus. Traži djevojku za sebe piše Crna-Hronika

“Tražim ženu svog života. Kilogrami nisu bitni”

– Ljudi veoma sam usamljen. Tražim djevojku, tražim na TikToku pošto se nama svijet vrti oko TikTok-a i svi smo zaraženi TikTokom. Tražim djevojku da je ženim. Molim vas, konkurs je krenuo.

Svaka djevojka neka mi napiše ili na Instagram ili na TikTok njeno zainteresovanje prema meni. Bit će zadovoljna s tim da će predsjednik biti kum samo da znate. Usamljen sam, javite s molim vas.” – izjavio je kratko Mirza Hatić.

Do sada, ovaj video je pregledalo preko 142.000 osoba

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.