17.5.2023. 14:19
0
U prijenosu uživo Nadica Ademov i Tamara Đurić ušle u jak konflikt
Nadica Ademov, koja je, inače, u drugom stanju, gostovala je sinoć u emisiji Ognjena Amidžića sa starletom Tamarom Đurić, a tokom emisije dogodila se veoma neprijatna situacija.

Nadici Ademov je zasmetalo što Tamara Đurić, kako je istakla, na svako malo "potkači" pjevače, a kulminacija se dogodila kad su u emisiji pričali o nasilju kroz popularne pjesme.

- Svako sluša šta hoće da sluša. Ljudi se prave sociolozi - rekla je Tamara Đurić.

- Misliš da je normalno da djeca slušaju i pjevaju o drogi i slično - pitala ju je Ademov.

Tamara je istakla da neko ko je nadležan treba da provjeri šta se emituje.

- Golog**e pjevačice nam govore sad kako ne treba da se ima Instagram... K**ve pričaju o poštenju - rekla je Tamara, na šta se Nadica nadovezala da starleta proziva pjevače cijelu emisiju.

- Ja ne znam ni ko si ti, ni koju muziku pjevaš - kazala je Tamara, a Nadica joj je odgovorila da ni ona nije znala ko je Tamara.

Rasprava je okončana kada su se umiješali ostali gosti i skrenuli pažnju na neke druge teme.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.