7.6.2023. 11:30
0
Ella Dvornik privukla pažnju na crvenom tepihu: Otkrila kako je sakrila gaćice
Ella Dvornik (31) se prošle godine na crvenom tepihu pojavila se u izazovnoj haljini s visokim prorezom na nozi, a mnogi su se tada počeli pitati nosi li uopće gaćice ispod. Ona je demonstrirala kako ih je sakrila. Sada se ponovno pojavila u izazovnoj haljini, ali je imala dubok otvor na leđima. Ponovno je demonstrirala kako je sakrila gaćice.

"Tradicija se nastavlja. Ovaj put gaće sakrivamo na leđima. Za ovaj trik vam trebaju ili dvije ziherice ili konac i igla. Poprilično je brz", napisala je Ella ispod videa u kojemu je sve detaljno objasnila.

"Imamo gaćice, ali se one ne vide", dodala je Ella, a zatim i pokazala kako to izgleda na izazovnoj haljini. 

Oduševila je pratitelje ovim potezom, a mnogi su se šalili da će joj poslati gaćice koje ne mora sama napraviti. 

"Poslat ću ti gaćice koji ti zaštite samo ono što treba. Hoću", napisala joj je jedna pratiteljica.

"Nema problema za koje ti nemaš rješenje", pisali su drugi.

Prisjetimo se, Ella je nosila haljinu koja joj je zamalo otkrila stražnjicu. 

Haljina je imala i ovratnik koji je prekrivao pola Ellinog lica, a prorez na leđima otkrio je veliku tetovažu. Kosu je također ukrasila neobičnim detaljima, piše 24sata. 



(Ajdin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.