8.6.2023. 12:21
0
Osvanule na Twitteru - Bivši dečko objavio potpuno gole fotografije Milice Dabović: "U pitanju je osveta. Napravio mi je pakao"
Na Twitteru su osvanule fotografije Milica Dabović na kojima je potpuno naga. Bivša košarkašica se odmah oglasila za Blic i otkrila da je se iza svega krije osveta njenog bivšeg partnera.

- U pitanju je osveta mog bivšeg. Napravio mi je pakao, rekla je Milica Dabović povodom spornih fotografija koje su osvanule na Twitteru, a na kojima je potpuno naga.

Inače, Milica Dabović je u emisiji ‘‘Na teraiji sa Slavicom Đukić Dejanović‘‘ progovorila i o slikanju za OnlyFans na kom prodaje svoju intimu.

- Ja demonstriram svoju seksipilnost, ono što sam ja zapravo bila, a toliko su me gazili da mi nisu davali na značaju, kazala je Milica na šta je profesorka upitala da li je poruka: 

- Vi kažete ja nisam samo sportista, nisam samo Stefanova mama ja sam lijepa žena?

- Ja kažem da sam žena, majka, kraljica. Moram da volim sebe i moram da kažem ženama da vole sebe, da rade šta hoće zato što jedan je život i ljudi uvijek postoje da vas osuđuju, ali ne osvrćemo se na te, osvrćemo se na one koji nas vole.

Fotografije sa Twittera, koje su izrazito eksplicitnog i neprimjerenog sadržaja nećemo prenijeti na našem portalu.

(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.