26.11.2023. 11:08
0
TikToker Ramo u Americi napravio anketu - Ko je ljepši, Naser Orić ili Kristijan Golubović: Pogledajte odgovore Amerikanaca
Na društvenoj mreži TikTok, korisnik pod imenom Ramo koji je rodom iz Bosne i Hercegovinu sa trenutnom adresom u Americi, odlučio je u jednom trgovačkom centru uraditi video anketu.

U američkom gradu Seattle Ramo je postavio Amerikantima pitanje, ko je zgodniji a ko atraktivniji. U anketi su birali između Kristijana Golubovića i Nasera Orića.

“Evo nas ljudi ovdje u velikom tržnom centru u Seattlu. Pitamo ljude ko je po njihovom mišljenju atraktivniji, zgodniji, ljepši. Kristijan Golubović ili Naser Orić. Prva četiri što budu, njih pitamo”.

Nakon što je odradio anketu, kazao je da je rezultat bio 3:1 za Nasera, te da nikakvog namještanja nije bilo. 

Video možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.