6.2.2024. 16:20
0
Poznati reper iz Srbije zgrozio javnost: "Jesi li normalan?"
FOTO: Screenshot/instagram
Jedan od najpopularnijih repera na ovim prostorima Igor Panić, svima poznatiji kao Nucci, objavio je TikTok video iz kreveta kojim je zgrozio sve svoje pratitelje.

TikTok video prikazuje Nuccija kako leži na krevetu i dok gleda svoje spotove na televiziji jede pržene krompiriće. Zatim ih počinje bacati oko sebe i polijevati ih kečapom.

"Zafalilo lajkova", "Tužno", "Ali Nucci, gdje ti je tanjir", "Seljačizam", "Nucci, je li sve okej", "Kakav primitivizam", "Zašto bi to neko radio", "Voljela sam te do ovog trenutka", "Odvratno" "Jesi li normalan čovječe", bili su samo neki od komentara na TikToku.

Snimak pogledajte OVDJE.

Nucci je poznat javnosti od 2020. godine kada je izbacio svoju pjesmu "Bebo".

Jedan je od slušanijih izvođača u regiji, a u hrvatskoj se javnosti najviše spominjao kada je sa Severinom snimio pjesmu "Metak".

(Aldin B.)

Nucci
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.