15.4.2024. 14:46
0
Supruga Dženana Lončarevića šokirala izjavom da njen muž ima dijete s ljubavnicom: Čula sam to, to je došlo do mene, ali ne mogu da tvrdim da je sigurno tačno
Supruga Dženana Lončarevića, Samira Lončarević, za Telegraf.rs je kazala da su do nje došle informacije da je njen muž dobio i dijete sa ženom sa kojom paralelno živi već 15 godina.

- Čula sam da je Dženan dobio dijete sa tom ženom sa kojom živi, ali vidjela nisam. Dakle, to jeste došlo do mene, ali ne mogu da tvrdim da je sigurno tačno - istaknula je očajna žena za Telegraf.

Samira je u ekskluzivnoj ispovijesti, za portal Telegrafa, potvrdila da je Dženanu vjerovala kada joj je, jednom prilikom kada je snimljen s drugom ženom, rekao da mu je to saradnica.

Kasnije se ispostavilo da je njen muž godinama vodio paralelnu vezu sa ljubavnicom u Beogradu.

Dženan je u februaru 2024. podnio zahtjev za razvod braka od Samire sa kojom je zvanično u braku 25 godina i imaju dva sina.

Tužbu je podnio na njen rođendan. Za 18 godina koliko je na sceni, Dženan ženu niti jednom nije pokazao u javnosti, a čak joj je i ime krio.

(Ajdin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.