22.10.2015. 16:31
0
Novo istraživanje: Seks se muškarcima koji imaju veći stomak traje duže
Naučnici s turskog Univerziteta Erciyes tvrde da izgled tijela muškarca igra veliku ulogu u seksu, a njihova studija ruši teoriju da je vitko, isklesano tijelo ideal.

Istraživanje je pokazalo da seks s muškarcima koji imaju više kilograma i opseg struka od 92 cm, traje oko 7,3 minute. Seks muškarac koji imaju ravniji stomak, traje 2,5 minute, tvrde naučnici. 

Veći stomak se povezuje sa većom razinom hormona estradiola, koji je odgovoran za veći izdržljivost u seksu. Osim s većim stomakom, seks duže traje s muškarcima koji su obrezani, te s kondomom, piše 24 sata.hr. 

Studije pokazuje da prosječan seks traje od tri do sedam minuta. 25 posto muškaraca pati od prijevremene ejakulacije i oni ne mogu izdržati ni tri minute. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.