21.3.2020. 18:15
0
Skriveno značenje: Šta znači kada vas muškarac ljubi u vrat, čelo, ruku…
Djela govore više od riječi, a to važi i za poljubac, evo kakvo se „značenje“ skriva iz načina na koji vas ljubi.

Poljubac u usne

Brz poljubac u usne, onako ovlaš, je način na koji muškarac koji voli svoju partnerku poručuje „zdravo“ ili „vidimo se kasnije“. Ukoliko vas tako ljubi i kod kuće, kad niko ne gleda, to znači da vas veoma cijeni i da ste zaista postali sastavni dio njegovog svakodnevnog života.

Ako vas ovako ljubi i u javnosti, znači da vjerovatno želi nešto ozbiljnije sa vama.

Poljubac u čelo

Poljubac u čelo poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poljupcem u čelo muškarac vam poručuje da mu je stalo do vas, da voli da dijeli prostor sa vama, da mu mnogo značite. Sviđate mu se vi, a ne samo vaše tijelo. Muškarac koji vas ljubi u čelo time vam poručuje da je uvijek tu za vas, da će vas štititi, da voli vas, a ne samo vaše tijelo.

Poljubac u ruku

Ovaj poljubac je način na koji vaš muškarac flertuje. Osim toga, ukoliko vas muškarac ljubi u ruku, time pokazuje da ima samopouzdanja, ali i da voli da privlači pažnju – jer, neobično je poljubiti nekoga u ruku ako niste član kraljevske porodice. Poljubac u ruku može da znači i da mu je više stalo do „predstave“ i imidža nego do vas, zato obratite pažnju na njegovo ponašanje.

Poljubac u unutrašnju stranu zgloba

Ovakav poljubac vrlo je strastven i znači da bi vas vjerovatno odmah odvukao u krevet, ali ga sprečava to što možda niste sami.

Poljubac u vrat

Ovim poljupcem muškarac vam pokazuje da ima jaka osjećanja prema vama, ali je to i sjajan način da vam kaže da vas želi, bez ijedne izgovorene riječi.

Francuski poljubac

Ako vas ovako ljubi, znači da ste ga potpuno očarale. Francuski poljubac se najčešće povezuje sa tinejdžerskim uzrastom i dugim ljubljenjem, ali je zapravo i sjajan način da vam partner stavi do znanja da ste mu privlačni.

Poljubac u obraz

Sasvim je OK ako vas partner ponekad poljubi u obraz, ali ako vas stalno tako ljubi, vjerovatno više nije pretjerano zaljubljen u vas. Ako je riječ o muškarcu kojeg volite, a on vas stalno ljubi u obraz, to je maltene isto kao da se rukujete.

On vam na ovaj način pokazuje da mu je stalo do vas, ali ne na onaj romantičan način i ne privlačite ga kao žena.

Poljubac pored oka

Možda vam takav poljubac djeluje čudno i neobično, ali otkiva da vas zaista cijeni i da mu je stalo. Ovim gestom muškarac pokazuje čistu ljubav, prenosi CDM. 

Poljubac u stomak

Ako vas partner poljubi u stomak, to znači da mu je potpuno prijatno sa vama i da osjeća da ste i vi potpuno prirodni i opušteni u njegovom prisustvu. S obzirom na to da ne vole svi izgled svog stomaka, to što vas partner ljubi upravo u stomak je način da vam zahvali što dozvoljavate sebi da budete ranjivi pred njim.


(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.