27.6.2021. 14:34
0
Ove osobe teško pronalaze ljubav
Najlakše se zaljubljujemo u mlađim danima - od tinejdžerskog doba do srednjih 20-ih, a nakon toga šanse su sve manje. To posebno važi za jednu grupu ljudi.

Stvar je zapravo vrlo jednostavna, objašnjavaju stručnjaci za Elite Daily – što je neko inteligentniji, naviknut i zadovoljan svojim solo statusom, to će mu biti teže da ga napusti. U stvarnosti, to izgleda tako da će sam sebi da nametne veće kriterijume za partnera.

Takođe, ako nađe nekoga ko mu se sviđa i to je uzajamno, uslijed dužeg soliranja određena samodovoljnost koja se razvila i odbrambeni mehanizmi mogu podsvjesno da sabotiraju vezu.

Ipak, situacija nije bezizlazna – potrebno je samo dovoljno željeti ljubav, potruditi se oko nekoga, biti iskren i komunicirati. Osim toga, svako za sebe ko želi, a još nema ljubav, treba da prihvati da nijedna ljubav nije ista i da se ono što u partneru tražimo i što je potrebno za funkcionisanje odnosa nužno mijenja s godinama.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.