31.10.2021. 12:16
0
Pažljivo slušajte zvukove: Uzdasi u krevetu otkrivaju preljubnike
Jedno istraživanje sprovedeno na 1.000 muškaraca i žena pokazalo je zanimljive rezultate istraživanja jačine oglašavanja tokom seksa i otkrilo kako da shvatite da li vas partner vara.

Čak 62 odsto žena i 72 odsto muškaraca otkrili su da su bili glasniji "u tuđim krevetima", odnosno kada su varali partnere.

Takođe, 88 odsto pripadnica ljepšeg pola izjavilo je kako su glasnije nego njihovi partneri tokom seksa, a 71 odsto muškaraca izjavilo je kako ih još više uzbuđuje činjenica da im je partnerka bučna, piše Index.

Istraživanje pokazuje da jačina zvuka vođenja ljubavi može uticati na kvalitet, na obostrano zadovoljstvo i samopouzdanje ljubavnika.

Izgleda da su oni koji vole ljubavne avanture i slobodniji u seksu te i spremniji na glasnije vođenje ljubavi.


(Admir Oručević)

VezeSeks
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.