25.4.2023. 19:54
0
"Dosadila je Ronaldu, sad pokušava privući pažnju; Ne lajka joj više ni slike": Veza Cristiana Ronalda i Georgine u teškoj krizi
Španski mediji pišu kako je veza Ronalda i Georgine zapala u tešku krizu, a neki čak tvrde da je par prekinuo.

U prilog tim glasinama ide i činjenica da je Georgina otputovala u Španiju gdje trenutno snima reklamnu za "Guess".

Na svom Instagramu objavila je niz fotografija sa seta, a na jednoj od njih pozira u uskim tajicama i grudnjaku, no njena objava naišla je na niz kritika i negativnih komentara.


"Ljudi koji poštuju Ronalda trebali bi je prestati pratiti jer oni nisu više par", "Dosadila je Ronaldu, sad pokušava privući pažnju", "Misli da je Kim Kardashian", "Jeste li primijetili da joj Ronaldo više ne lajka i ne komentira fotografije", neki su komentara ispod objave.

Ronaldo i Georgina su se upoznali dok je ona radila u Gucciju. On je bio njen lični klijent u kupovini i pitao ju je da li bi željela da mu se pridruži na jednom događaju. Ostalo je istorija nakon što su ih paparaci nekoliko puta snimili zajedno.  

U vezi su od 2016. godine.

U jednoj od epizoda njene dokumentarne serije je otkrila kako je došlo do prvog susreta. 

"Kada sam izlazila iz dućana, vidjela sam da se pojavljuje jako zgodan muškarac, visok skoro dva metra, bio je s dječakom i nekoliko prijatelja, a ja stojim smrznuta", rekla je Georgina na šta je Cristiano nastavio: "Tada sam ušao i Gio je bila tamo. Bio je to onaj trenutak, kako se to kaže, kliknuli smo".

Nekoliko mjeseci kasnije, kada ju je pozvao na večeru, iskre su frcale.

"Na putu do restorana naše su se ruke dodirnule i činilo se kao da to nije bio prvi put. Ruke su mu bile poznate... Savršeno su pristajale mojima", ispričala je Georgina.

(Ajdin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.