5.5.2023. 22:30
0
Tri razloga zašto se žene odljubljuju
Ljubav koja se čini vječnom može da nestane u trenu kada žena prestane da se osjeća prijatno u vezi.

Zapostavljanje i previše opuštanja samo su neke od stvari preko kojih većina žena u vezi ne može da pređe.

Ovo su tri najčešća razloga zbog kojih se potpuno odljubljuju:

Nedostatak poštovanja
Svaka žena želi da osjeti i poštovanje u vezi. Kada ne dobija potrebnu pažnju, može početi da se osjeća neželjeno i zamjenljivo, što je siguran put ka raskidu. Međusobno poštovanje ključno je za stabilnu i zdravu vezu.

Nedostatak intimnosti
Intima ne mora nužno da bude povezana sa seksom. Prava ljubavna intima kojoj žene u vezi teže jeste ona vrsta povezanosti kada s partnerom razmišljate kao jedno i osjećate se povezano čak i kada niste zajedno.

Drugima je zanimljivija
Kada žena shvati da su drugi muškarci veći kavaljeri i bolje prema njoj postupaju od njenog partnera, to može i te kako da uzdrma vezu.

S druge strane, žena kojoj partner svakodnevno udjeljuje komplimente neće se uopšte obazirati na druge muškarce, prenosi b92.

(Ajdin B.)

SeksVeze
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.