19.9.2023. 15:59
0
Pet ozbiljnih grešaka koje mnogi muškarci prave u krevetu
Muškarci ponekad ne shvataju da ono što oni misle da najbolje funkcioniše u krevetu, možda nije tako efikasno koliko bi željeli.

Ponekad greške koje muškarci prave prije ili tokom seksa mogu udaljiti partnerku od seksualnog zadovoljstva. Čak i male promjene u razmišljanju i postupcima mogu unijeti mnogo pozitivnih promjena u vaš seksualni život.

Koje su uobičajene greške koje muškarci prave u spavaćoj sobi?

Nema dovoljno zavođenja
Muškarci se brže uzbude i brzo su spremni za seks, dok je ženama obično potrebno malo više vremena. Za muškarce je uvijek bolje da počnu da zavode ženu i prije seksa, a veliki plus je i cijela dinamika para tokom dana. Zagrljaji i poljupci često mogu olakšati put do fantastičnog vođenja ljubavi.

Nametanje vaših želja
Želje žena i muškaraca ponekad se razlikuju jedna od druge. Ako muškarac pretpostavlja šta žena najviše voli i pokušava da nametne svoje preferencije, to nije recept za uspjeh. Umjesto toga, pustite je da izabere i izrazi svoje želje i onda vidite gdje možete da idete „zajedno“.

Ne postoji samo jedan put do orgazma
Ponekad žene ne doživljavaju orgazam iz raznih razloga. Ali put do orgazma nije samo jedan. Postoje razni načini na koje muškarac i u ovom slučaju može „omogućiti“ orgazam, ali za to je potrebna otvorenost za različite stimulacije, položaje i, na kraju krajeva, moguće i seksualne dodatke.

Ista taktika ne funkcioniše uvijek
Možda nikada nećete znati šta će je tačno 'napaliti' ili gdje se nalazi u svom mjesečnom ciklusu, zato budite otvoreni za njene znakove. Žene su ciklična bića i ponekad ih više uzbuđuju genitalne oblasti, osjetljivije su im grudi, a kod drugih nešto drugo. Nemojte pasti u razmišljanje da će nešto, ako radi jednom, raditi sve vrijeme. Dozvolite sebi da budete u trenutku i ako žena uživa, ona će to pokazati, što znači da ste na pravom putu.

Govoriti bez poštovanja o ženama
Negativan odnos prema ženama je veoma neprivlačan, a ujedno i uzrok mogućeg dubljeg negodovanja. Ako želite da spavate sa ženom i ostanete sa njom, nepoštovanje može da je odvrati od vas, da dovede do toga da se osjeća nesigurno i nepoštovano u vašem društvu. Neophodno je eliminisati negativnu orijentaciju prema ženama ako želite da imate zdravu i uspješnu vezu, piše aktivni.si.

(Ajdin B.)

VezeSeks
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.