26.5.2016. 11:48
0
U emotivnom priznanju objasnili milionima razloge raskida
Vloggeri Jesse Wellens i Jeana Smith (33), koji su YouTube kanal BFvsGF otvorili 2009. godine, razloge prekida milionima pratitelja objašnjavali su u 10-minutnom videu.

Par koji već godinama na svojem video blogu na YouTubeu svakodnevno objavljuje snimke iz ličnog života šokirao je svojih gotovo 9 miliona pratitelja objavom - da prekidaju.  Jesse Wellens i Jeana Smith (33), koji su YouTube kanal BFvsGF otvorili 2009. godine, razloge prekida objašnjavali su u 10-minutnom videu. Kazali su da se osjećaju kao ''roditelji koji vlastitoj djeci objavljuju da se razvode''.

Jedva suzdržavajući suze Jesse i Jeana kazali su kako 'uzimaju pauzu' od objavljivanja videa i svoje veze. Emotivni Jesse fanovima je u videu rekao kako seli u New York, a Jeana ostaje u Philadelphiji. 

- Ovo svakodnevno objavljivanje videa čini se zabavno poput igre, ali stvara veliki pritisak na vezu te je postalo otrovno za naš odnos. Jeana i ja uzet ćemo pauzu jedno od drugoga... Koma, ovo je koma za mene jer znam da će mnogi od vas biti super razočarani. Bit će i ljutitih među vama, ali me za to nije briga - rekao je Jesse s glavom u rukama. 

Dodao je kako jednostavno za vezu nije zdravo da zajednički život dijele s milijunima ljudi na internetu te da je to za njih postao teret. 

Jeana je suznih očiju komentirala kako su mnogi mislili da je njihov život savršen, ali da su imali probleme koji se u objavljivanim videima nisu vidjeli. 

- Jako sam izgubljena i ovo je jako teško i tužno. Teško je biti u vezi i ovo raditi, a svi vas sude i imaju mišljenje o vama i vašoj vezi - rekla je uplakana Jeana. 

Sada već bivši par složio se da će jednoga dana možda ponovno snimati videe zajedno, ali ne na ovakav način. 

- Mi se i dalje volimo i poštujemo, i to ćemo zauvijek osjećati - poručili su, piše 24sata.hr.

Objavu o prekidu do sada je pogledalo više od 5 milijuna ljudi. Nakon objave Jesse je otkrio kako odlazi u New York pronaći svoju kći koju nikada nije upoznao, a koja je nakon rođenja posvojena. 

Na posljednjoj objavi isključili su i mogućnost komentiranja objasnivši kako više ne mogu podnijeti javne osude svoje veze. 



Anesa Agović
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.