2.9.2017. 18:45
0
Žene (ne) žele džentlmene
Šta žene žele? – pitanje je koje zbunjuje mnoge muškarce, ali istraživanje sajta za zabavljanje “Match.com” pomoći će im da malo bolje razumiju ljepši spol.

Zaključak istraživanja u kom je učestvovalo 500 singl žena je da pripadnice nježnijeg pola misle da su džentlmeni izumrli, ali više i ne padaju na tradicionalne pokazatelje lijepih manira.

Sve je više žena koje kao staromodne i nepotrebne ocijenjuju činove poput pridržavanja kaputa, izvlačenja stolice i insistiranja na tome da dama u restoranu prva naruči.

Ali pripadnice ljepšeg spola i dalje cijene pažnju. Pa je tako na vrhu liste poželjnih gestova to da muškarac ženu pozove onda kad je rekao da će to uraditi. Takođe, žene očekuju da ih partner pozove nakon sastanka da bi se uvjerio da su stigle kući sigurno, kao i da ne otkaže dogovor u posljednjem minutu.

Savremene dame vole i kad im muškarac šalje poruke u toku dana, isključi telefon tokom sastanka, ne bježi od upoznavanja njene porodice i prijatelja, dođe po nju, a ako koriste taksi, da ga on plati.

Takođe, vole kad on postavlja zajedničke fotografije na društvenim mrežama i kad njoj prepusti daljinski upravljač, pišu “Novosti“.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.