6.12.2017. 13:12
0
Tri princa koji su još uvijek slobodni i traže svoju princezu
Budući da pripadnice ljepšeg spola širom svijeta oplakuju zaruke princa Harryja i Meghan Markle, upoznajte tri zgodna princa koji su još uvijek slobodni i u potrazi za princezom.
Princ Hussein bin Abdullah 
Slikovni rezultat za Princ Hussein bin Abdullah

Princ Jordana je definitivno zaslužio prvo mjesto, a za to su najviše zaslužni savršeno isklesano tijelo i osmijeh koji obara s nogu. Njega na Instagramu prati više od milion ljudi, a svoje pratitelje gotovo svakodnevno obraduje fotografijama kako iz profesionalnog, tako i iz privatnog života.

Šeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum

Slikovni rezultat za Šeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum

Mladi princ od Dubaija je kralj Instagrama na kojem ga prati više od pet miliona ljudi. Princ, kojem je umjetničko ime Fazza, veliki je obožavatelj životinja, a kod kuće ima lavove i tigrove. Bogatstvo njegove porodice procjenjuje se na više od 10 milijardi dolara.

Prin
c Sebastien

Slikovni rezultat za Princ Sebastien

Iako ima samo 25 godina i vjerojatno nikada neće nasljediti titulu s obzirom da je najmlađi od 5 djece, ovaj princ pažnju privlači brojnim atraktivnim i adrenalinskim sportovima kojima se bavi. Dodajmo i kako je vojni časnik u luksemburškoj vojsci.

(Avaz/Ajla Hurko)

 

 

 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.