16.6.2017. 18:36
0
U Rusiji možete kupiti lajkove na Instagramu
Popularnost na Instagramu u Rusiji možete legalno kupiti zahvaljujući automatu koji prodaje lajkove.
Umesto da trošite mesece za mnogobrojne selfija i njihovu obradu kroz filtere, kako biste "organski" sakupili što više pratilaca i lajkova na Instagramu, u Rusiji tu stvar možete da sredite brzo i lako. Sve što treba da uradite je da odete do jednog od automata postavljenih na javnim mjestima i kupite lajk, piše N1.

Kupoprodaja izgleda tako što na ogromnom ekranu unesete svoj Instagram username, ubacite 100 rubalja, što je nešto manje od dva dolara i dobijate 200 lajkova. Kupljeni lajkovi mogu se rasporediti po fotografijama kako vi odredite.

Po istom principu funkcioniše i kupovina pratilaca na ovoj društvnenoj mreži.

Oni koji su kupili lajkove kažu da oni uglavnom dolaze od oskudno obučenih mladića iz Brazila koji su verovatno dali svoje naloge na raspolaganje onima koji su osmislili kupoprodaju lajkova i pratilaca, piše N1.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.