30.6.2017. 15:43
0
Viber dobija YouTube, Spotify, Booking i Giphy
Popularna platforma za razmjenu poruka “Viber” pušta u opticaj jedno od svojih najznačajnijih funkcionalnih unapređenja ove godine.

Viber chat ekstenzije će od sada omogućiti korisnicima da pristupe ekskluzivnom sadržaju putem usluga kao što su YouTube, Spotify, Vice, Booking.com i GIPHY s chat ekrana, time eliminirajući potrebu da prevlače sadržaj između aplikacija Viber.

Ova funkcija čini dostupnim sadržaj i usluge partnera direktno iz chat ekrana za preko 800 miliona Viberovih korisnika širom svijeta omogućivši lako i efikasno iskustvo prijema i dijeljenja sadržaja koji im je važan, a da pritom ne moraju da napuštaju chat.

Od danas, korisnici će moći da, direktno unutar svog čet ekrana, pronađu i podjele svoje omiljene video klipove sa YouTube-a, pjesme sa Spotify-a, hotele sa Booking.com-a i isprate najaktuelnije vijesti sa Vice-a. Osim ovih usluga, dodatno će moći da obogate svoj razgovor zanimljivim sadržajima kroz GIPHY, Guggy i Getty Images.

Jedna od najvažnijih prednosti od sada na raspolaganju je dodatak YouTube chat ekstenzije.

Chat ekstenzije na Viberu će biti uvođene progresivno – tokom narednih dana. Viber možete preuzeti u verzijama za Android i iOS uređaje, prenose Nezavisne.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.