13.1.2018. 10:25
0
Sada možete sakriti da ste pročitali poruku na Messengeru
Želite da čitate Messenger poruke, a da to pošiljalac ne zna? No seen aplikacija je ona koju tražite!

No seen je iOS aplikacija koja je besplatna i ne sadrži plaćene servise, a omogućava da čitate primljene Messenger poruke, a da osoba ili grupa koja vam ih je poslala to ne zna. Dovoljno je da instalirate aplikaciju, omogućite blokiranje “seen” opcije i to je to – osoba koja vam je poslala poruku neće vidjeti da ste je pročitali, piše “Mondo“.

Ova aplikacija napravljena je sa podrškom za Apple Security servise, pa se može koristiti sa Touch ID, Face ID ili PIN zaštitom.

Kompanija StackWarez pruža i tehničku podršku za aplikaciju, a No seen preuzmite sa AppStore linka, besplatno.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.