9.2.2018. 22:45
0
Instagram sada obavještava kada neko uslika vašu ''priču''
Ako ste htjeli da uslikate, odnosno skrinšotujete nečiju Instagram priču (story) zaboravite na to. Facebook polako uvodi mogućnost koja vlasniku fotografije jasno daje do znanja ko je sliku ''posudio''.

Kad god uradite skrinšot nečije priče, Instagram će to prepoznati i poslati notifikaciju.

Naravno, poznati servis za fotografije svoje korisnike upozorava o tome da privatno ''snimanje'' tuđih slika više ne funkcionira.

Aplikacija će vas pustiti da to učinite samo jednom, što znači da ćete, ako imate neukrotivu sklonost za spremanjem tuđih fotografija, uskoro morati da budete mnogo pažljiviji, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

Instagram
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.