6.3.2018. 15:51
0
Apple namjerava da predstavi jeftiniji MacBook Air
Ultratanki MacBook Air kompanije Apple još uvijek je popularan. Ako je vjerovati kompaniji KBI Securities, Apple ove godine planira da predstavi jeftiniji model.

Kako analitičar Ming-či Kuo očekuje, uređaj će Apple predstaviti u drugoj polovini godine. Dodaje i da će niža cijena laptopa poboljšati njegovu prodaju.

Ove godine, MacBook će proslaviti deseti rođendan, a tokom godina uvedene su brojne izmjene. Posljednja među njima bila je ugradnja Intelovog 1.8 GHz procesora.

Njegove specifikacije još uvek nisu poznate, kao ni cijena.

Pretpostavlja se da će ova kompanija predstaviti i nove AirPods slušalice.

 

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.