7.6.2021. 11:10
0
Twitter za korisnike priprema novi pretplatnički servis za dodatni izvor zarade
Twitter prirpema servis koji će biti namijenjen samo za korisnike koji imaju više od 10 hiljada pratitelja na svom računu i objavljivanjem bar 25 tvitova u posljednjih mjesec dana. Nakon nekog vremena provedenog samo u obećanjima, ekipa koja se brine za dobro iskustvo korisnika, odlučila je da ponudi jedan novitet.
Još ranije ovom veoma popularnom,mrežom kružile su mnoge glasine o opciji super pratitelja putem kojih bi korisnici s velikim brojem followera mogli početi da naplaćuju pristup dodatnom sadržaju koji objavljuju svakodnevno.

"Nakon što smo veoma dugo slušali o novim opcijama s kojima bi privukli korisnike na česći angažman, ali  i znatno poboljšali iskustvo korištenja naše platforme, odnosno s kojima bi unovčili veliki broj korisnika nešeg servisa, prošle sedmice predstavili smo i pretplatnički servis pod nazivom "Twitter Blue". Za sada je 'Blue' dostupan samo na prostoru Kanade i Australije, te će na tim tržištima kompanija ispitati da li postoji dobar interes za takvim oblikom pretplate", navode iz kojmpanije.


Noviteti koje je Twitter predstavio u ovom periodu, a i oni koje trenutačno još razvija za bolje iskustvo korisnika, trebali bi uveliko imati uticaja na povećanje popularnosti ove društvene mreže. Odgovorni u Twitteru nadaju kako će privući mnogo novih korisnika. Tvrde i kako će postojeći korisnici, pogotovo oni s većim brojem pratitelja, postati mnogo aktivniji jer će moći početi zarađivati od svoje aktivnosti na toj mreži.


(Amer Mujezinović)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.