4.10.2021. 21:34
0
Novinarka New York Timesa Šira Frenkel: Radnici Facebooka ne mogu da uđu u zgradu
Facebook, Instagram i WhatsApp nikako ne rade od danas.
Novinarka "New York Timesa" Šira Frenkel (Sheera) oglasila se na Twitteru, gdje je rekla kako zaposlenici Facebooka uopće ne mogu ući u zgradu.
 
Što znači da problem sa Facebookom, Instagramom i WhatsAppom neće biti riješen tako brzo. Sve tri društvene mreže u vlasništvu Marka Zukerberga (Zuckerberg) ne rade od 17 sati, a novinarka Frenkel otkriva problem s kojim se radnici susreću.
 
- Upravo sam bila na vezi sa nekim zaposlenikom Facebooka koji mi je rekao kako zaposlenici nisu mogli ući u zgradu ovog jutra kako bi započeli sa procjenom opsega prekida jer njihove propusnice nisu radile za pristupanje vratima - otkrila je Frenkel.
Facebook
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.