1.8.2022. 16:49
0
Najpopularniji tiktoker u Italiji se sreo s legendarnim napadačem: Kabi, znam da me voliš
Najpraćeniji tiktoker na svijetu, Senegalac Kabi Lame (Khaby Lame), i zvijezda Milana, Zlatan Ibrahimović, sreli su se u Italiji.

Kabi je na svom TikTok profilu objavio snimku sa Zlatanom koju je do sada pregledalo više od milion ljudi. Naime, on je pokušao prepasti Ibrahimovića filterom u kojem se nepoznati muškarac iznenadno pojavljuje iza njih.

- Niko ne može prepasti Zlatana, stoji u opisu snimke na TikToku.

"Predobro", "Kraljevi", "Ovaj video će sigurno imati milione pregleda", "Super", neki su od komentara oduševljenih obožavaoca.

Kabi i Ibra sreli se u Italiji

Inače, prije nekoliko dana fudbaler je na Instagramu objavio fotku s Kabijem.

- Kabi, znam da me voliš, napisao je Zlatan.

Podsjećamo, Kabi je nedavno svrgnuo tiktokericu Charli D'Amelio s trona najpraćenije osobe na društvenoj platformi za razmjenu videa i postao najpraćeniji račun na TikToku.

Zlatan nije jedina osoba koja je završila na njegovim društvenim mrežama, tu su se našli još i skečevi sa Novakom Đokovićem, Mesijem (Messi) i drugima.

Kabi trenutno ima 147.7 miliona pratioca, a na TikToku je aktivan od aprila 2021..


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.