10.10.2022. 14:42
0
Tiktoker naišao na Džeku i Krunića u Milanu, pa pokušao biti duhovit: Zvao ih Mandžukićem i Balotelijem
Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine Edin Džeko i Rade Krunić snimljeni su u šetnji Milanom, a jedan od prolaznika je pokušao biti duhovit i našaliti se.

I pokušaj je bio užasan, tako da teško da je ovim mogao povećati svoju popularnost na Tik Toku gdje je objavljen video. Momak koji je govorio u kameru je bio u kadru s Džekom, a govorio je "Nalazim se u Milanu s Mandžukićem". Džeki to i nije bilo smiješno, a onda se Krunić našalio i rekao "Ja sam Mario". Snimatelj je na to dodao "Mario Baloteli".

Ova šala se nije svidjela ni navijačima Intera i Milana koji su poručili da bi autoru ovog neuspjelog pokušaja šale bilo bolje da je iskoristio priliku da se fotografiše sa njihovim fudbalerima. 

Podsjetimo, Džeko je bio junak Intera u utakmici odigranoj u subotu, jer je sa svoja dva pogotka donio pobjedu "Nerazura" na gostovanju kod Sasuola (2:1). Edin je došao i do jubilarnog 100. gola, a ispisao je i dva rekorda - postao je najstariji igrač Intera koji je postigao dva gola na jednoj ligaškoj utakmici, te treći najstariji fudbaler koji je došao do 100 pogodaka u Seriji A.

Video pogledajte ovdje.


(Admir O.)

Edin Dzeko
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.