4.2.2016. 10:57
3
Suprug je ostavio kad je odlučila smršati: Izgubila je 30 kilograma i postala bodybuilderica
Angela Crickmore mami uzdahe fotografijama na Instagramu, ali nije oduvijek bilo tako. Naime, Angela je nekada bila deblja čak 30 kilograma .

"Osjećala sam se prekrasno. Moj je muž mislio da sam prekrasna. No, zbog pritiska prijatelja i porodice postala sam jako svjesna same sebe", rekla je za Daily Mail. 

Kada je odlučila da počne vježbati i zdravije se hraniti počela je spremati zdrave obroke za svoju porodicu, ali nije naišla na podršku jer oni nisu željeli učestvovati u njenim aktivnostima niti se zdravo hraniti. Na kraju ju je suprug ostavio jer je shvatio da su im prioriteti u životu drugačiji. 

"Osjećala sam se izvrsno, bila sam aktivna i htjela sam više od života. Željela sam pješačiti, kampirati, putovati, upoznavati ljude. Bila sam toliko aktivna da sam prestala i gledati TV", kaže Angela.

Nakon razvoda je diplomirala, a sada želi postati trener. 

 
3
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.