4.2.2016. 15:56
1
On je samoprozvani kralj selfieja, tvrdi da su ga u školi brojni tukli i maltretirali zbog izgleda
Junaid Ahmed iz Engleske ima 21 godinu i sebe naziva kraljem selfieja, a kada pogledate njegove fotografije sve će vam biti jasno, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

On sate provodi sređivajući se i pozirajući za društvene mreže, a svoju opsjednutost izgledom objašnjava kao rezultat vršnjačkog maltretiranja koje je doživljavao u školi.

"Za mene, život je modna pista,  a svaki dan photo session", rekao je Junaid. 

On jednom sedmično ide na tretmane lica, feniranje i depilaciju obrva, a ovakvom njegom rijetko koja žena bi mogla da se pohvali. 

"Zlostavljali su me. Nije im se sviđao moj izgled, a bilo je očigledno da sam jedan od najzgodnijih u školi. Zato mi nos ovako izgleda, lomili su ga dvaput, ne jednom", podsjeća se Junaid školskih dana.

1
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.