4.2.2016. 21:16
0
Ples policajca u liftu hit na internetu
Video u kojem američki policajac Tony Scherb pleše objavljen je na Facebook i YouTube stranicama šerifove kancelarije, a za sedam dana je pregledan više od devet miliona puta.
Nakon 29 godina službe zamjenik šerifa odlučio je proslaviti svoj odlazak u penziju plesom u liftu uz pjesmu pjesmu Watch Me američkog repera Silenta.

Kada je njegova kolegica ušla u lift, Scherb je nastavio plesati, a ona mu se pridružila. Potom je u lift ušao njihov šef i oni su se umirili.

Pošto je šef izašao iz lifta, zamjenik šerifa je ponovo počeo plesati, a pridružili su mu se i kolege koji su bili u liftu, izuzev jednog.

Kancelarija šerifa u okrugu El Paso objavio je video koji je snimljen kamerom u liftu.

“Tony je tokom svih ovih godina bio vrijedan član šerifove kancelarije i bio je lični prijatelj mnogima od nas. Nedostajaće nam i želimo mu sve najbolje”, navodi se u objavi na Facebooku.

(Nezavisne/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.