11.2.2016. 9:53
0
Nije bilo vremena za odlazak u bolnicu: Namjestio kameru i porodio zaručnicu na podu dnevnog boravka
Fotograf Martin Boyce bio je primoran da postane babica nakon što je njegova zaručnica iznenada dobila trudove u ranim jutarnjim satima.

Martin je pripremio kameru kako bi snimio rođenje svog prvog djeteta, ali nije znao da će upravo on biti taj koji će pomoći Holly. 

40 minuta nakon što ga je Holly probudila rekavši mu da beba stiže, malena Isabelle rodila se u dnevnom boravku. 

"Holly me probudila oko 3:30 u nedjelju ujutro, mirno mi je rekla da misli da je počelo, a mislili smo da ima još puno vremena do toga", kazao je Martin. 

Sve je bilo spremno za odlazak u bolnicu, ali Isabelle nije mogla toliko čekati pa je na svijet došla na podu dnevnog boravka. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.