14.2.2016. 21:44
3
Poruka s bilborda u Banja Luci postala hit na Facebooku: Jelena kaže da je Saša bio oduševljen
Jučer je u centru Banja Luke osvanuo neobična bilbord koji je privukao veliku pažnju javnosti i postao pravi hit na Facebooku.

"Saša, hoćeš li se udati za mene? Beba je na putu, nemamo više šta čekati. Voli te tvoja Jelena", pisalo je na bilbordu.  

Djevojka koja je na ovaj način pitala dečka da se "uda za nju", objasnila je zbog čega se odlučila na ovaj gest. 

“Bilbord sam osvojila na jednoj nagradnoj igri. Na ovu ideju sam došla kada sam na Facebooku pročitala da jedna zlatara bira najorginalniju poruku, koju će objaviti na bilbordu. Odlučila sam da pokušam i na moju veliku radost izabrali su baš mene. Saša nije vidio bilbord uživo, već samo na fotografiji koju sam mu poslala, i mogu reći da je oduševljen ovim gestom. Danas smo čitav dan bili zajedno. Tek kada me dovezao kući i kad sam ušla na Facebook, vidjela sam koliko je moj bilbord postao popularan”, rekla je Jelena, prenosi ATV. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.