25.6.2016. 15:37
0
Nemojte se prepasti: To je samo iranski HULK!
Sajad Gharibi prozvan je iranskim Hulkom nakon što je svojim mišićima i tijelom težine 152 kilograma osvojio korisnike društvenih mreža.

Gharibi ima 24 godine, a njegovo tijelo je ogromno i većinom se sastoji od mišića. Svakodnevno pravi selfije koje objavljuje na Facebooku i Instagramu, gdje ima više od 59.000 osoba koje ga prate.

Ogromne mišiće dobio je, kako kaže, zahvaljujući tegovima koje diže redovno. Iranski Hulk postao je prava internet senzacija.

Kako bi dočarao pratiocima koliki su zaista njegovi mišići, nerijetko se fotografiše pored limenki soka ili nekih manjih objekata. 

Gharibi može podići 175 kilograma, što je više od njegove težine. Učestvuje u takmičenjima u dizanju tegova super kategorije i u bodybuilding takmičenjima na kojima predstavlja svoju zemlju.


(Anesa Agović / CDM)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.