7.12.2016. 11:30
1
Svadba za 600 zvanica: Na današnji dan prije 25 godina vjenčala se Lepa Brena
Na današnji dan, 7. decembra 1991. godine u Beogradu su se u sali hotela Interkontinental vječani pjevačica Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Živojinović.

Više od 600 zvanica čestitalo je mladencima, a stiglo im je i preko 4.000 čestitki, telegrama i pisama.

Mediji su danima pisali o ovoj ceremoniji, na kojoj su uz slavni par u ovom posebnom danu bili brojni rođaci iz Brčkog, prijatelji i kolege.

Mladenci su bili odlično raspoloženi i svoje sudbonosno "da" izgovorili su jasno i glasno.

Mlada je nakon vjenčanja, po običaju, bacala bidermajer koji je otišao u ruke njene dobre prijateljice i mlađe koleginice - Dragane Mirković.

Brena i Boba su odlučili da godišnjicu braka provedu s djecom Filipom, Stefanom i Viktorom, a s njima put Dubaija krenula je i Filipova djevojka pjevačica Aleksandra Prijović.

 

(Avaz/Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.