7.12.2016. 19:54
2
Crnogorski policajac zna cijeli Kur'an napamet
Crnogorski policajac Milo Šćekić radi u osiguranju zgrade Osnovnog suda u Kolašinu, a pažnju je privukao zbog toga što je pročitao više od 3.000 knjiga, neke i više puta.

U intervjuu za crnogorske medije 33-godišnji Milan Šćekić je otkrio kako iščitavajući knjige iz područja psihologije, sociologije, teologije kao i književna djela, uči kako na drugačiji način gledati na svakodnevicu.

Šćekić je u policijskim krugovima poznat i kao policajac koji za vrijeme svog 15-godišnjeg rada nije napisao niti jednu kaznu.

- Napisao sam samo jednu, ali mi je toliko bilo žao toga čovjeka, da sam otišao i sam je platio - kazao je Šćekić te dodao da kada uhvati nekog u prekršaju pokuša mu s pedagoškog pristupa objasniti okolnosti te na taj način djelovati na ljude da više nikada ne počine slično djelo.

Prilikom gostovanja na jednoj crnogorskoj televiziji, Šćekić je pokazao zavidno poznavanje Kur'ana. Rekao je da časni Kur'an zna bukvalno napamet.

Pogledajte kako Milo Šćekić citira ajete iz Kur'ana, ali i šta govori o svom susretu sa glavnim muftijom Mešihata Islamske zajednice u Srbiji.

(Dnevni avaz/Alen Avdić)
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.