17.1.2017. 14:18
0
Osuđuju ga jer sa kćerkom živi u trošnoj prikolici, a ne znaju da je unutra napravio raj na točkovima
U vrijeme kada se svako od nas trudi da živi u sopstvenom stanu ili kući, drugačije mesto stanovanja prosto bode oči. Takva je situacija i sa Džordanom Mencelom koji je sa kćerkicom sebi pronašao pravi mali raj u kamp-prikolici.

Njegova prikolica proizvođača “Airstream” dugačka je desetak metara i stara je 40 godina, ali ju je Džordan obnovio u potpunosti. Izbacio je sve stare stvari i ubacio potpuno nove zahvaljujući kojima sada u njoj može da se živi, piše “Noizz“…

Bilo mu je potrebno dosta rada i kreativnosti kako bi uspio u svom poduhvatu, ali uspio je. Mnogi prolaznici se čude, pa čak i smiju i osuđuju kada vide u čemu živi sa kćerkom, ali niko nije ostao ravnodušan kada je vidoo unutrašnjost ovog remek-dkela na točkovima.

Svaki dio prikolice je multifunkcionalan, što mu mnogo pomaže kada su u pitanju svakodnevne aktivnosti. Uspoo je čak da napravi i policu reciklirajući stare palete. Tamo je smkestio i frižider, a stavio je akcenat i na zanimljive boje.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.