18.10.2015. 18:55
0
Sado-mazo igrice se otele kontroli: Tužio zaručnicu jer ga je pretukla štapom
James Austin, bogati poduzetnik iz Engleske, zatražio je ljekarsku pomoć nakon što ga je zaručnica Elvira Blakemore pretukla štapom.
James i Elvira su se upoznali preko interneta, a zaručili su se već na petom sastanku u hotelu u Parizu. Nekoliko mjeseci kasnije, Elvira se preselila u Austinovu vilu, a potom mu rodila blizance. 

Knjiga "50 nijansi sive" podstakla ih je da počnu eksperimentisati sa sado-mazo seksom, ali stvari su se jedne večeri oteli kontroli. 

"Otišao sam u krevet i gotovo zaspao kada je ušla u sobu, počela divljati i udarati me štapom. Lupila me jako nekoliko puta po leđima. Na obrazu sam imao posjekotinu, ali ona me nastavila tući. Nedugo potom krevet je bio krvav", ispričao je 57-godišnjak na sudu. 

Poduzetnik je izjavio da ga je 41-godišnjakinja ponovo napala, te da je štap u jednom trenutku pukao. 

"Ja i nisam previše uživala u tome, no James je volio da ga 'spenkam'. Prijatelj mu je za rođendan poklonio bič", izjavila je Elvira na sudu. 

Ona je dodala da je zaručnikove rane polila vinom, a zatim mu na leđa prosula šampanjac, te da je on sve vrijeme ispuštao zvukove kojima joj je davao do znanja da uživa. 

Nakon 15 minuta suđenja, sudija je presudio da Elvira nije kriva. 

(Adna Zukanović-Zilić)
 
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.