27.3.2016. 9:23
0
Izašao na pivo blizu Londona, probudio se u Barceloni
Vikend izlazak u grad za Alexandera Cavijela ispostavio se da će biti događaj za pamćenje. Nakon nekoliko tura piva i drugih alkoholnih pića u blizini Londona, mladi Britanac se odvojio od društva, a sutra ujutru ga je probudila škripa avionskih guma na pisti u Barceloni.
Jedno. Drugo. Treće. Barselona! Tako bi otprilike Alexander opisao izlazak u grad prošlog vikenda. Sa društvom se našao blizini Londona. Izašli su u klub, gdje je zabava trajala do 2.30 ujutru. Alexander se tada odvojio od društva.

„Proteklih nekoliko vikenda ja i moje društvo redovno smo izlazili, što je prilično čudno, ali smo samo htjeli da uživamo u životu i malo se zabavimo. Prošlog vikenda sam se odvojio od njih i otišao da pojedem nešto. Tamo sam vidio autobus koji vozi za Stansted i pomislio: 'Baš bi bilo lijepo odletjeti negdje'“,
prisjeća se Alexander.

Sljedeće čega se sjeća je da se nalazi u avionu i da mu se sve činilo vrlo stvarnim, ali da je na kraju zaključio da vjerovatno sanja.

„Onda sam se probudio u Barceloni tokom slijetanja aviona. Odmah sam zvao roditelje. Mama je bila baš zabrinuta, a tati je bilo zabavno i rekao mi da iskoristim vrijeme i dobro se zabavim“, kaže mladić.

Odlučio je da posluša oca i ostane tri dana u Španiji. Proveo je još tri zabavne noći u Španiji, dobio blage opekotine, a neobično putovanje koštalo ga je 1264 eura, prenose Nezavisne.com.


(Adisa Kušundžija)
 
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.