14.4.2016. 18:09
0
Sekunda ga je dijelila od smrti, ali je htio da dokaže da ima talenat
Aleksandr Magala iz Moldavije je u programu "Britain's Got Talent" imao jedan od najneverovatnijih nastupa ikada

Kada na televiziji gledate neki film ili reklamu, često čujete i poruku da to ne pokušavate kod kuće. Ali, naravno to baš niko ne uzima za ozbiljno, niti se prepoznaje kao upozorenje za stvarnu opasnost.

Ali, nakon što pogledate ovaj video nevjerovatnog nastupa Aleksandra Magale, koji je učestvovao u u britanskom showu "Ja imam talenat", slediće vam se krv u žilama.

Ukoliko imate slabije srce, ne preporučuje se da ga gledate, jer ovaj mladi gutač mačeva iz Moldavije, rizikovao je život od prve do posljednje sekunde, nikoga, ali baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.


Anesa Agović

 
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.