6.6.2016. 17:28
0
Glava mu zapela u veš mašini, izvlačili ga vatrogasci
Vatrogasci u kineskom gradu Fuqingu imali su pune ruke posla kako bi iz mašine za pranje veša izvukli nesrećnog muškarca.
Neimenovani čovjek je pokušavao da utvrdi mjesto kvara na mašini, pa se pritom zaglavio. Njegov cimer, koji je bezuspješno pokušavao da mu pomogne, bio je prisiljen da pozove vatrogasce.

Kada je pomoć stigla muškarac je već bio u teškom stanju zbog manjka vazduha i pokušaja da se izvuče. Vatrogascima je trebalo oko 40 minuta da razrežu pokvarenu mašinu i izbave nesrećnikovu glavu iz nje.

(CDM/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.