29.7.2016. 10:46
0
Policajka u bikiniju savladala džeparoša koji je pokušao ukrasti mobitel
Džeparoš koji je u parku u Stockholmu pokušao opljačkati ženu nije ni slutio šta će ga zadesiti, odnosno, nije računao da je žena koja je u društvu potencijalne žrtve policajka. Mora da ga je zavarao bikini, ali policajku to nije spriječilo da reaguje.

Naime, policajka Mikaela Kellner nije bila na dužnosti kada je njena prijateljica umalo opljačkana, ali uprkos tome u bikiniju je uspjela savladati džeparoša. Fotografija nesvakidašnjeg hapšenja postale su pravi hit nakon što su objavljene na Instagramu. 

Kellner, koja je inače i veteranka ninja ratnika, trčala je za kradljivcem 15 metara, a kada ga je savladala držala ga je do dolaska policije.

(Adna Zukanović-Zilić)

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.