21.9.2016. 15:10
0
Nevjerovatna priča iz Danske: Navijača lopta pogodila u glavu i tako mu spasila život
Nevjerovatna priča nam dolazi iz Danske, gdje je jedan lopta umjesto da završi u golu, završila na tribinama i pogodila nekoga u glavu.

Piše: Haris Ahbabović

Neprecizan šut fudbalera bio je toliko jak da je onesvijestio navijača.

Odmah su mu u pomoć pritekli navijači koji su bili oko njega, a ubrzo je stigla i hitna pomoć koja je nesretnog čovjeka odvezla pravo u bolnicu. Rutinskim pregledom glave utvrđeno je da navijač ima početni stadijum tumora na mozgu, što naravno ne bi ni znao da ga lopta nije pogodila u glavu.

Uslijedila je operacija, koja je završena uspješno, a navijač se potpuno oporavio. Svoju neobičnu životnu priču odlučio je da podijeli sa pratiocima na društvenim mrežama, a ona viralna postala i van granica Danske.

"Zdravo svima. Zovem se David i navijač sam kojeg je pogodila lopta tokom zagrijavanja za utakmicu Brondbyja i Copenhagena. Želim da se zahvalim medicinskoj službi, redarima i navijačima koji su se zatekli pored mene u tom trenutku, jer je vaša brza reakcija spasila moj život. Ne mogu da opišem koliko sam vam zahvalan. Ispostavilo se da imam tumor na mozgu, koji ne bi bio otkriven da me Vilcek nije pogodio, pa sam zahvalan i njemu. Upravo se oporavljam od operacije. Vječno sam zahvalan svima", stoji u poruci na društvenim mrežama.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.