22.11.2016. 17:58
0
Cirkus iz Norveške: Pijani igrali fudbal, gol se poništavao ako igrač nije dovoljno pijan
Grupa Norvežana organizovala je fudbalsku utakmicu koju su mogli da igraju igrači koji su samo morali da ispune jedan jedini uslov, da budu pijani.

Piše: Haris Ahbabović

Igrači su se prije izlaska na teren opijali u svlačionici, a koliko je daleko sve to otišlo govori i činjenica da nekoliko igrača nije ni stiglo do terena za igru - jer su se pod dejstvom alkohola zakačili i potuki, te su suspendovani, prenosi Kurir.

Ostali koji su formirali dvije ekipe su jedna stajali na nogama. Svako onaj ko bi postigao gol išao je kod sudije na mjerenje alkohola u krvi. Ukoliko bi imao manje od jednog promila, moram bi da nastavi da pije, jer bi mu se u tom momentu gol poništio.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.