23.5.2017. 19:08
0
Nastavlja se Ramseyjevo prokletstvo: Nakon njegovog gola protiv Evertona preminuo glumac Roger Moore
Svega nekoliko sati nakon što je Aaron Ramsey, fudbaler Arsenala, zabio gol protiv Evertona, preminula je još jedna slavna ličnost, a to je glumac Roger Moore.

Piše: Haris Ahbabović

Iako je teško pričati o nekim prokletstvima, u većini slučajeva kada Velšanin postigne gol, umre neko od poznatih ličnosti.

Tako je nastavljen crni niz. Prethodno, poslije Aaronovih golova, preminuli su  Osama Bin Laden, Steve Jobs, Moamer Gadafi, Whitney Houston, Paul Walker, Robin Williams, David Bowie, Alan Rickman i bivša prva dama SAD-a, Nancy Regan.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.