10.7.2017. 14:31
0
Zatvorenik iz Slovenije na slobodnom vikendu ukrao vozilo policiji
Stanovnik iz Celja vjerojatno je za sva vremena izgubio pravo posjeta obitelji tijekom izdržavanja zatvorske kazne pošto je prošli vikend u nekoliko minuta oštetio više automobila i lakše ozlijedio dvojicu policajaca i to ukradenim policijskim vozilom s upaljenim 'rotirkama'.

Dok su dvojica policajaca u petak navečer obavljala očevid nakon manje prometne nesreće u kojoj je nastradao biciklist, službeno su vozilo s upaljenim motorom i plavim svjetlima ostavila parkirano pored obližnje gostionice.

Tada je, kao na filmu, sredovječni muškarac izletio iz gostionice, sjeo za upravljač policijskog auta i velikom brzinom zaputio se u središte grada.

Po dojavi prometnih policajaca brzo ga je uočila policijska patrola, ali bjegunac se nije zaustavio.

Kada mu je drugo policijsko vozilo prepriječilo put i iz njega izašao policajac, zatvorenik na slobodnom vikendu nije se dao smjesti već je udario o policijsko vozilo, slomio retrovizor i zatim stisnuo policajca između vrata i bočne strane auta i tako ga lakše ozlijedio.

Policajac je nakon toga ipak uspio uhititi bjegunca koji je, pokazao je alkotest, bio pod snažnim utjecajem alkohola.

Osumnjičenik će biti kazneno prijavljen zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela - krađu motornog vozila, nasilničko ponašanje i ometanje službene osobe u radu.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.