14.7.2017. 22:30
0
Pjevač oduševio konobarice, dao im napojnicu kao tri plate u BiH
Donnie Wahlberg, američki muzičar i glumac te brat poznatijeg Marka Wahlberga, pohvalio se kako je ostavio napojnicu od čak 2.000 dolara u jednom restoranu.

Moja mama bila je konobarica, moj tata bio je barmen – godinama. Stoga, kada uđem u Waffle House, a konobarice se prema meni odnosi kao prema kralju, možete se kladiti da ću se ja odnositi prema njima kao prema kraljicama – napisao je Wahlberg, član popularne grupe New Kids on the Block, na Facebooku, prenosi “Avaz“.

Wahlberg je objavio i fotku sa zaposlenicama restorana i računom od 82,60 dolara, s ogromnom napojnicom, a događaj, koji se desio u srijedu u Charlotteu u Sjevernoj Karolini, također je prenosio uživo na Facebooku.

Allison Kalama, obožavateljica New Kids on the Blocka, rekla je za CNN kako je stigla u restoran kad je vidjela prijenos.

– Naša konobarica se još uvijek tresla dok nam je nosila kafu – rekla je.

Wahlberg jednoj je konobarici također obećao karte i propusnice za backstage za koncert svoje grupe. Wahlberg inače voli restorane lanca Waffle House te objavljuje fotografije s osobljem, zajedno s njihovim imenima, kako bi pokazao zahvalnost.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.