29.10.2017. 16:15
0
Ako ne napredujete, nađite novi posao
Postoje jasni znaci koji otkrivaju da ste zaglavili na radnom mjestu koje vam ne odgovara. Prepoznajte ih na vrijeme i bacite se na potragu za novim poslom.

Ne napredujete

Ako ste godinama na istoj poziciji, počnite da tražiti nov posao. Ako tu više nemate šta da naučite, velike su šanse da ćete u istoj situaciji zaglaviti još godinama.

Posao je postao rutina

Ako radne zadatke obavljate automatski onda sigurno niste zadovoljni poslom koji vas je pretvorio u mašinu.

Prestanite da živite u rutini i potražite neki drugi posao i na vrijeme spasite svoje mentalno zdravlje.

Nemate podršku

Kada vas bližnji ne podržavaju u poslu koji radite, to može da znači da smatraju da zaslužujete nešto bolje. Poslušajte šta imaju da vam kažu, jer možda su u pravu.

Pod stresom ste

Stres je sastavni dio života, ali ako svakog jutra ustajete sa grčem u želucu, a stres vas drži i kad dođete kući, možda treba da razmislite o otkazu.

Ne samo zbog boljeg radnog okruženja već i zbog vašeg zdravlja, piše CDM.

(Alen Avdić)
PosaoStres
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.