26.11.2017. 19:43
0
Hirurzi mu, tokom operacije, iz stomaka izvadili 263 novčića, stotinu eksera, desetine žileta i dio lanca
Hirurzi iz bolnice "Sangey Gandi" u mjestu Satna u indijskoj državi Madja Pradesh izvukli su iz stomaka pacijenta Maksusa Kana 263 novčića i stotinu eksera.

Kan /35/ primljen je u bolnicu sa bolovima u stomaku i ljekari su izvršili endoskopiju kako bi utvrdili uzrok. 

Međutim, bili su iznenađeni kada su otkrili više stotina kovanica, kilogram i po eksera, više desetina žileta, parčiće stakla, kamenje i parče zarđalog lanca. 

Operacijom je iz stomaka pacijenta uklonjeno sedam kilograma stranih predmeta. 

Britanski dnevnik "Indipendent" navodi da se vjeruje da je Kan imao mentalnih problema i da porodici ili prijateljima nije govorio ništa o svojoj navici. 

List ističe da, na opšte iznenađenje ljekara, kovanice i ekseri nisu odmah uzrokovali bol u stomaku pacijenta. 

"Operacija je obavljena u posljednjem trenutku jer se nekoliko eksera zabilo i probilo stoma, što je izazvalo krvarenje i gubitak hemoglobina", rekao je jedan od ljekara koji su operasili Kana.

(Srna / Haris Ahbabović)

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.